CATEGORII
Fire sutura neresorbabile matase ProSafe cu ac
24.1
Fire sutura silk Prosafe | Medizone

Fire sutura neresorbabile matase ProSafe cu ac

Pret special 24,10 lei cu TVA Pret normal 30,50 lei cu TVA
Fir de sutură neresorbabil Silk, steril, cu ac triunghiular/rotund, fabricat din fibre de mătase naturală împletite. Numărul de fibre folosite depinde de diametrul suturii. Se comercializează la cutii de 12 bucăți, iar prețul afișat este pentru 1 cutie.
- +

medizone.ro | magazin medical de incredere

Nr. intern FMS012
Descriere

Fir de sutură Silk, neresorbabil, cu ac triunghiular/rotund 

Fir de sutură steril, fabricat din fibre de mătase naturală împletite. Numărul de fibre folosite depinde de diametrul suturii. 

Suturile sunt acoperite cu un strat subțire de ceară sau de silicon.

Firele de sutură Silk sunt utilizate în general la ligatura țesuturilor moi, însă nu pot fi utilizate în intervențiile chirurgicale cardiovasculare sau pentru țesuturile sistemului nervos central. 

Firele de sutură din mătase sunt ambalate individual, în pliculețe ce garantează sterilitatea, depozitarea și transportarea corectă.

Lungimea firului: 75 cm.

Ambalare: 12 fire/cutie.

Prețul afișat este per cutie.

Te-ar mai putea interesa:

Burete hemostatic Equispon

Costum chirurgical nesteril

Discount clienti

Program fidelitate

Partenerii noștri se află în centrul atenției noastre! Daca te numeri printre clientii care ne sunt alaturi si plaseaza in mai multe randuri comenzi catre noi, vrem sa iti rasplatim increderea. Devii automat client Bronze, Silver sau Gold, daca ai cont de client inregistrat pe site-ul www.medizone.ro, cu o adresa valida de e-mail si indeplinesti conditiile mentionate mai jos. In functie de valoarea comenzilor si numarul acestora, poti deveni:Client Gold

4% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 20.000 lei.

Client Silver

3% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 10.000 lei.

Client Bronze

2% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 2 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 5.000 lei.

Recenzii

Scrie o recenzie

Parerea ta despre: Fire sutura neresorbabile matase ProSafe cu ac

Te-ar mai putea interesa

LIVRARE & ASISTENȚĂ

În siguranță. La timp. Cu profesionalism.
 
LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile cu valoarea peste 198 lei.

 
SUPORT TELEFONIC

Informații, îndrumare și soluții furnizate rapid.

 
ESTI DEJA CLIENT?

Ai intrat in clubul Medizone si ai beneficii speciale!

 
100% SIGURANȚA PLĂȚII

Plata securizată cu cardul prin euplătesc.ro