CATEGORII
Dezinfectant suprafete INCIDIN ACTIVE - 1.5 kg, pulbere
155
Dezinfectant suprafete Incidin Active | Medizone.ro

Dezinfectant suprafete INCIDIN ACTIVE - 1.5 kg, pulbere

155,00 lei cu TVA
Dezinfectant de suprafețe Incidin Active, produs concentrat pentru dezinfecția și curățarea suprafețelor. Are eficacitate extinsă bactericidă, levuricidă, virucidă și sporicidă, inclusiv Clostridium difficile, fiind recomandat pentru unitățile de terapie intensivă și zonele cu risc înalt.
- +

medizone.ro | magazin medical de incredere

Nr. intern INTER011
Descriere

Dezinfectant de suprafețe Incidin Active - 1.5 kg, pulbere.

Performanțe excelente de curățare și dezinfecție, într-o singură etapă.

Dezinfecția puternică a suprafețelor, combinată cu proprietățile excelente de curățare, este caracteristică pentru Incidin Active. Sistemul ”PerOxyBalance” de generare a acidului peracetic are capacitatea de a distruge toate tipurile de virusuri. Incidin Active îndeplinește cerințele unei game largi de standarde internaționale de testare, făcând ca acesta să fie un produs de încredere pentru toate zonele cu risc înalt.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:

Preparați o soluție 2%:

Adaugați 20 g de pulbere (1 măsură de dozare) la 1 litru de apă. Amestecați soluția de câteva ori. După 15 minute, soluția este gata de utilizare. Umectați complet suprafețele conform procedurilor corespunzătoare.

Domenii de utilizare: spitale, policlinici, instituții de asistență socială, cabinete medicale, laboratoare și saloane de înfrumusețare corporală.

Ambalare: Găletuşă plastic x 1.5 kg.

Informatii aditionale
More Information
Dilutia dezinfectantilorProdus concentrat
Ambalare dezinfectantiGaletusa 1,5 kilograme
Spectru de actiuneMRSA, Bactericid, Fungicid, Levuricid, Virucid, Sporicid, Microbactericid, Tuberculocid
Discount clienti

Program fidelitate

Partenerii noștri se află în centrul atenției noastre! Daca te numeri printre clientii care ne sunt alaturi si plaseaza in mai multe randuri comenzi catre noi, vrem sa iti rasplatim increderea. Devii automat client Bronze, Silver sau Gold, daca ai cont de client inregistrat pe site-ul www.medizone.ro, cu o adresa valida de e-mail si indeplinesti conditiile mentionate mai jos. In functie de valoarea comenzilor si numarul acestora, poti deveni:Client Gold

4% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 20.000 lei.

Client Silver

3% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 10.000 lei.

Client Bronze

2% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 2 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 5.000 lei.

Recenzii

Scrie o recenzie

Parerea ta despre: Dezinfectant suprafete INCIDIN ACTIVE - 1.5 kg, pulbere

Te-ar mai putea interesa

LIVRARE & ASISTENȚĂ

În siguranță. La timp. Cu profesionalism.
 
LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile cu valoarea peste 198 lei.

 
SUPORT TELEFONIC

Informații, îndrumare și soluții furnizate rapid.

 
ESTI DEJA CLIENT?

Ai intrat in clubul Medizone si ai beneficii speciale!

 
100% SIGURANȚA PLĂȚII

Plata securizată cu cardul prin euplătesc.ro