CATEGORII
Dezinfectant suprafete gata preparat KLINTENSIV
30.4

Dezinfectant suprafete gata preparat KLINTENSIV

30,40 lei cu TVA

Dezinfectant pentru suprafețe Klintensiv, fără alcool, parfumat, gata de folosire, recomandat pentru suprafeţe delicate, sensibile la atacul chimic al soluţiilor cu bază de alcool.
Produsul poare fi gasit si in SICAP cu codul CPV: 33631600-8 - Antiseptice si dezinfectante (Rev.2)

- +

medizone.ro | magazin medical de incredere

Nr. intern KLT001
Descriere

KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFEŢE este o soluţie lichidă dezinfectantă fără alcool, parfumată, gata de folosire, recomandată pentru suprafeţe delicate şi opacizante, sensibile la atacul chimic al soluţiilor cu bază alcoolică.

Este o soluţie ideală pentru dezinfectarea rapidă, cu efect maxim asupra suprafeţelor, pentru ambulanțe, unități primire urgențe – UPU, săli operație, cabinete de consultație, scaune de tratament, suprafeţele uniturilor dentare, piese de mână (turbină, contraunghi, piesă dreaptă), braţe de susţinere a lămpilor, instrumente stomatologice de oţel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafeţe de lucru și obiectelor de inventar din spații private și zone de sănătate publică.  Este o soluţie cu proprietăţi dezinfectante și detergente, fără aldehide, cu un spectru larg de acţiune biocidă, creat în funcţie de reglementările normelor armonizate europene privind dezinfecţia. Substanţele active sunt sărurile cuaternare de amoniu.

Mod de utilizare: se pulverizează lichidul KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFEŢE nediluat, direct pe zona care trebuie dezinfectată, distribuindu-se uniform pe întreaga suprafaţă şi pe obiecte şi se lasă să acţioneze 5 minute. Dacă este necesar, se poate utiliza pentru curăţare o bucată de material textil neţesut. Nu se clăteşte.

Precauţiuni de utilizare: Acest produs este destinat pentru uz profesional şi se va folosi de către personal calificat, cu cunoaşterea normelor de siguranţă în domeniu. Se va utiliza cu mănuşi de protecţie. Se recomandă a fi utilizat în încăperi bine aerisite şi ventilate. Produsul va fi păstrat închis în ambalajul original, la răcoare şi la loc uscat. Este indicat a se evita contactul KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFEŢE cu alte produse cu activitate biocidă sau cu alţi detergenţi, în special cu cei care conţin surfactanţi anionici sau aldehide.Eventualele diferenţe minore de miros sunt datorate parfumurilor naturale şi nu afectează calitatea produsului.

Ambalaj: 1.000 ml, 5.000 ml.

 

Te-ar mai putea interesa:

Dezinfectant concentrat suprafete Incidin Pro

Sterilizant instrumentar Sekusept Aktiv, 1.5 kg

Informatii aditionale
More Information
Dilutia dezinfectantilorProdus gata de utilizare
Ambalare dezinfectantiFlacon 750 mililitri, Flacon 500 mililitri, Flacon 1 litru, Recipient 5 litri
Spectru de actiuneBactericid, Fungicid, Levuricid, Virucid, Sporicid, Microbactericid
Discount clienti

Program fidelitate

Partenerii noștri de afaceri se află în centrul atenției noastre! Daca te numeri printre clientii care ne sunt alaturi si plaseaza in mai multe randuri comenzi la noi, vrem sa iti rasplatim increderea. Devii automat client Bronze, Silver sau Gold, daca ai cont de client inregistrat pe site-ul www.medizone.ro, cu o adresa valida de e-mail si indeplinesti conditiile mentionate mai jos. In functie de valoarea comenzilor si numarul acestora, poti deveni:Client Gold

4% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 20.000 lei.

Client Silver

3% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 10.000 lei.

Client Bronze

2% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 2 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 5.000 lei.

Recenzii 2

Scrie o recenzie

Parerea ta despre: Dezinfectant suprafete gata preparat KLINTENSIV

LIVRARE & ASISTENȚĂ

În siguranță. La timp. Cu profesionalism.
 
LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile cu valoarea peste 198 lei.

 
SUPORT TELEFONIC

Informații, îndrumare și soluții furnizate rapid.

 
3% BANII ÎNAPOI

Comanda nu a ajuns la timp? Te recompensăm.

 
100% SIGURANȚA PLĂȚII

Plata securizată cu cardul prin euplătesc.ro