CATEGORII
Dezinfectant aer si suprafete Oxidice Air B, 5 litri
724.7
Dezinfectant aer si suprafete Oxidice Air | medizone.ro

Dezinfectant aer si suprafete Oxidice Air B, 5 litri

724,70 RON

Oxidice Air b este un dezinfectant pentru aer și suprafețe, care este complet biodegradabil și nu este dăunător pentru om, animale și natură.
Produsul poare fi gasit si in SICAP cu codul CPV:  33631600-8 - Antiseptice si dezinfectante (Rev.2)

- +

medizone.ro | magazin medical de incredere

Consilier vanzari:
Nr. intern BLN013
Descriere

Oxidice Air b este un dezinfectant pentru aer și suprafețe, care este complet biodegradabil și nu este dăunător pentru om, animale și natură.

Bacteriile, microorganismele și fungii sunt îndepărtate eficient și rapid.

După ce Oxidice Air b a fost nebulizat printr-un nebulizator, spațiul poate fi utilizat din nou după cel mult 30 minute. Prin capacitatea deosebită de degradabilitate a peroxidului de hidrogen, după dezinfectare rămâne doar aer curat, fără germeni.

Potrivite pentru o dezinfectie a aerului cu Oxidice Air b sunt spațiile în care este cerută o igienă medicală ireproșabilă pentru om și animale. Dezinfectia doar prin ștergere poate duce la imprecizie, de aceea Oxidice Air b oferă siguranța în execuție și este economic la utilizare.

Domeniul de utilizare
Oxidice Air b este un dezinfectant compatibil cu toate domeniile ce ofera o siguranță igienică deosebit de mare, de exemplu:
- sălile de nașteri;
- spațiile de tratament medicale și stomatologice;
- stațiile pentru terapie intensivă;
- echipamente medicale;
- spațiile din căminele de bătrâni și căminele pentru îngrijire

Metoda de aplicare:
La contactul cu Oxidice Air b purtați neapărat îmbrăcămintea corespunzătoare de protecție, mănuși de protecție, asigurați protecția ochilor și asigurați-vă că există o ventilare suficientă!
Pentru nebulizare, utilizati un aparat DIOP conceput pentru o dispersare sub formă de ceaţǎ.
Pentru dezinfecţia aeromicroflorei și a suprafeţelor prin nebulizare sunt necesari 4 ml/m3 de Oxidice Air b. Aparatul nebulizator este special conceput pentru a nebuliza particule cu dimensiuni mai mici de 0.3 μm. Instalațiile de ventilație, respectiv climă trebuie oprite în timpul nebulizǎrii. Dupǎ cel mult 30 minute se pot activa toate sistemele de ventilare, iar spaţiul este complet dezinfectant și accesibil.
Pentru dezinfecţia prin pulverizare sunt necesari 15-20 ml/m2 de Oxidice Air b.

Microbiologie
Oxidice Air b acționează împotriva bacteriilor (inclusiv Micobacterium terrae și Micobacterium avium), fungi, limitat împotriva virusurilor (Adenovirus 5, Poliovirus, MNV), HBV/HIV/HCV, virusuri Influenza, herpetic și Coronavirusuri precum și împotriva sporilor incl. Clostridium difficile.

Compoziția produsului
Soluția gata de utilizare conține:
Peroxid de hidrogen: 4.4 g.
Acid Peracetic: 0.5 g.

Ambalare: Recipient 5 litri produs gata preparat.

Informatii aditionale
More Information
Dilutia dezinfectantilorProdus gata de utilizare
Ambalare dezinfectantiRecipient 5 litri
Spectru de actiuneBactericid, Fungicid, Virucid, Sporicid, Microbactericid, Tuberculocid
Discount clienti

Program fidelitate

Partenerii noștri se află în centrul atenției noastre! Daca te numeri printre clientii care ne sunt alaturi si plaseaza in mai multe randuri comenzi catre noi, vrem sa iti rasplatim increderea. Devii automat client Bronze, Silver sau Gold, daca ai cont de client inregistrat pe site-ul www.medizone.ro, cu o adresa valida de e-mail si indeplinesti conditiile mentionate mai jos. In functie de valoarea comenzilor si numarul acestora, poti deveni:Client Gold

4% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 20.000 lei.

Client Silver

3% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 10.000 lei.

Client Bronze

2% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 2 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 5.000 lei.

Recenzii

Scrie o recenzie

Parerea ta despre: Dezinfectant aer si suprafete Oxidice Air B, 5 litri

LIVRARE & ASISTENȚĂ

În siguranță. La timp. Cu profesionalism.
 
LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile cu valoarea peste 198 lei.

 
SUPORT TELEFONIC

Informații, îndrumare și soluții furnizate rapid.

 
ESTI DEJA CLIENT?

Ai intrat in clubul Medizone si ai beneficii speciale!

 
100% SIGURANȚA PLĂȚII

Plata securizată cu cardul prin euplătesc.ro