CATEGORII
Burete hemostatic Clinisponge, 70x50x10 mm
13.5
Burete hemostatic Clinisponge, 70x50x10 mm

Burete hemostatic Clinisponge, 70x50x10 mm

13,50 RON

Clinispoge este un burete hemostatic de uz local,destinat utilizarii in cadrul interventiilor chirurgicale ce implica hemoragia venoasa si hemoragia difuza

- +

medizone.ro | magazin medical de incredere

Nr. intern LMS097
Descriere

Burete de gelatina steril si absorbant,insolubil in apa si cu efect hemostatic
Clinisponge este fabricat din spuma de gelatina purificata,ceea ce ii confera o porozitate uniforma si un caracter neutru in reactiile chimice.Spuma uscata este taiata,ambalata si sterilizata cu ajutorul radiatiilor gamma.
Doza de radiatii utilizata in cazul Clinisponge este de 2.5Mrad(25 kGy).
Clinisponge este imediat utilizabil in conditiile intraoperatorii si nu necesita sterilizare cu ajutorul caldurii uscate sau prin autoclavare.

Indicatii:Clinispoge este un burete hemostatic de uz local,destinat utilizarii in cadrul interventiilor chirurgicale ce implica hemoragia venoasa si hemoragia difuza,acolo unde aplicarea metodelor traditionale de hemostaza este dificila sau nepractica,iar utilizarea materialelor neabsorbabile nu este dezirabila.

Mecanism hemostatic:Clinisponge adera la zona de sangerare si absoarbe o cantitate aproximativ egala cu de 50 de ori propria greutate.
Datorita porozitatii uniforme a Clinisponge ,plachetele sanguine sunt captate si se activeaza cascada coagularii,transformand fibrinogenul solubil intr-o retea de fibrina insolubila,ce opreste sangerarea.
Atunci cand este implantat in tesut,Clinisponge se resoarbe in 3-5 saptamani.

Mod aplicare:Clinisponge poate fi utilizat fie in stare uscata,fie dupa inmuierea in solutie salina fiziologica.
Clinisponge trebuie sa fie presat pe zona de hemoragie.
Mesa poate ramane in  situ(cu conditia luarii in prealabil a unor stricte masuri de asepsie),iar plaga poate fi inchisa,intrucat mesa se descompune complet in cateva saptamani.Clinisponge nu provoaca nici o reactie tisulara adversa si nici o reactie de hieprsensibilizare.Avantajul pe care il prezinta Clinisponge este posibilitatea utilizarii sale in mod concomitent cu medicatia antibiotica,chimioterapica,sau cu trombina,fara a trage nici o diminuare a efectului hemostatic al buretelui.

Contraindicatii:Clinisponge nu trebuie utilizat la inchiderea inciziilor pielii deoarece poate interfera cu procesul de vindecare de la marginile plagii.

Atentionare:Atunci cand este plasat in cavitati sau in spatii  inchise intre diverse structuri tisulare,se recomanda exercitarea in prealabil a unei compresii minime si se va avea in vedere evitarea impachetarii excesive (mesa se expandeaza pe masura ce absoarbe lichid).
Clinisponge se poate umfla pana la dimensiunea initiala,iar fluidele absorbite pot creste riscul de afectare a structurilor nervoase.Clinisponge trebuie sa fie indepartat de la locul aplicarii atunci cand a fost utilizat in jurul sau in proximitatea foramen-elor osoase,cavitatilor cu pereti ososi,maduvei spinarii si/sau nervului optic si chiasmei optice.
Datorita faptului Clinisponge poate constitui un focar de infectie,nu trebuie lasat in zonele infectate;el trebuie indepartat de indata ce hemoragia a fost adusa sub control.

Dimensiune: 70 x 50 x 10 mm

Discount clienti

Program fidelitate

Partenerii noștri se află în centrul atenției noastre! Daca te numeri printre clientii care ne sunt alaturi si plaseaza in mai multe randuri comenzi catre noi, vrem sa iti rasplatim increderea. Devii automat client Bronze, Silver sau Gold, daca ai cont de client inregistrat pe site-ul www.medizone.ro, cu o adresa valida de e-mail si indeplinesti conditiile mentionate mai jos. In functie de valoarea comenzilor si numarul acestora, poti deveni:Client Gold

4% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 20.000 lei.

Client Silver

3% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 3 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 10.000 lei.

Client Bronze

2% reducere pentru toate produsele comandate daca ai cel putin 2 comenzi complete in magazinul nostru ( plasate online, facturate si livrate ) si suma acestora depaseste 5.000 lei.

Recenzii

Scrie o recenzie

Parerea ta despre: Burete hemostatic Clinisponge, 70x50x10 mm

LIVRARE & ASISTENȚĂ

În siguranță. La timp. Cu profesionalism.
 
LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile cu valoarea peste 198 lei.

 
SUPORT TELEFONIC

Informații, îndrumare și soluții furnizate rapid.

 
ESTI DEJA CLIENT?

Ai intrat in clubul Medizone si ai beneficii speciale!

 
100% SIGURANȚA PLĂȚII

Plata securizată cu cardul prin euplătesc.ro